Laatste groet

Mijn allerliefste Bailey… ❤

Wanneer leven lijden wordt…
Gisteren heb ik je met heel veel pijn in mijn hart moeten laten gaan, maar voor jou was dit de juiste beslissing. 😢
Op 10 oktober j.l. kregen wij het verschrikkelijke nieuws, dat mijn meisje lymfeklierkanker had.
Samen met Bailey zijn wij vol gas de strijd aangegaan, maar het ging zo hard en met deze hardnekkige ziekte… Onmogelijk om te winnen. 😔
Mijn lieve meisje, wat ben ik ongelofelijk trots op jou en wat heb jij gevochten! Niet alleen de afgelopen 2 maanden, maar de afgelopen 6 jaar en wat hebben wij samen veel bereikt.
Van een zielig hoopje ellende, ben je uitgegroeid tot een prachtige dame, die op 23 maart 2017 het leven schonk aan 7 geweldige Roxxiesparkjes, waarbij jij gekozen had dat Bibi bij jou/ons mocht blijven.
Bibi, je allessie, waar je zoveel geluk en liefde uit haalde. Zij was je WERELD! 😍
Ik ben blij dat jij dit geluk, deze liefde, nog hebt mogen ervaren, want lieve schat.. Wat had jij dit verdiend! 😘
Ik kan wel een boek schrijven over hoe fantastisch jij voor ons was en alles wat wij hebben meegemaakt en de typische dingetjes die jij deed.
Wat was het een eer om jou in ons leven te hebben, gekend te hebben, te zien (op)groeien en voor je te zorgen. Dit had ik zo graag nog veel langer willen doen.

Mijn moppie, wij gaan je hier thuis zo verschrikkelijk missen, dat doen wij nu al!! 😭
Ondanks dat Roxy, Rico & Bibi hier nog rondlopen, is het verdomd stil in huis en mis ik jou op je vaste plekjes in huis en bij alles wat ik doe.
Wat doet dit veel pijn, net niet de 7 jaar gehaald, maar wéét dat ik onwijs veel van je gehouden hebt en dat zal ik altijd blijven doen!! 💋

Tot ooit, mijn Bailey-Bail! ❤😍😘💋

Met dank aan Sterkliniek dierenartsen Any Animal Heiloo en Dierencrematorium Heerhugowaard voor de rust en tijd die wij gekregen hebben, om afscheid te nemen van onze Bailey.
Enorm dankbaar ben ik voor hoe het gisteren is gegaan, dat wij met jullie hulp, dit nog voor Bailey hebben kunnen doen. ❤

Geschreven op zaterdag 7 december 2019