Over ons

Mijn naam is Bianca Kemper en samen met mijn Rottweilers woon ik inmiddels net buiten Hoorn (N-H).
Ik ben opgegroeid met Tanja, een Mechelse Herder, en na het overlijden van Tanja in oktober 1998 kwam een half jaar later Fana.
Fana, een kruising Rottweiler/Herder/Labrador, hebben wij als herplaatser in huis gehaald toen zij 7 maanden oud was. De tienerzoons van de vorige eigenaresse wilden niet meer meehelpen met de verzorging van Fana en vanwege tijdgebrek kon de vorige eigenaresse het niet alleen. Een groot verlies voor haar, maar wij konden ons geluk niet op, wat hadden wij het getroffen met onze bijzonder lieve en makkelijke dame.
Twee maanden na het overlijden van Fana in maart 2009 hebben wij Roxy op de leeftijd van 6 weken vanuit het nest opgehaald, omdat het bij de fokster vanwege privéomstandigheden niet meer ging.
Roxy, vernoemd naar haar moeder en de Rottweiler waar het allemaal mee begon en een deel van mijn kennelnaam van afgeleid is, was een sterke dame met karakter.
Samen met mama Roxy, die wij weleens te logeren hadden, heeft onze Roxy zoveel plezier en steun mee/van gehad.
Helaas is onze Roxy, 5 jaar na het overlijden van haar moeder en met zoveel mooie herinneringen aan haar, op 01-06-2021 overleden.

Ik wilde altijd al graag twee honden hebben, dus na een maandenlange zoektocht en ruim een jaar op de lijst gestaan te hebben, kwam in februari 2012 mijn grote liefde Rico erbij, mijn eerste eigen reu.
Rico is een lieve, sociale knuffelkont. Overal staat meneer met zijn snufferd bij, maar hij heeft ook zeker een eigen willetje. Op de leeftijd van 18 maanden heb ik Rico laten röntgenen en ontstond het idee om hem als dekreu klaar te stomen. Met wat hulp en veel tijd en energie erin gestoken te hebben is dat uiteindelijk gelukt, zo trots!
In augustus 2013 kwam geheel onverwachts – en opslag verliefd dat ik op haar was – Bailey ons team versterken.
Bailey hebben wij op de leeftijd van bijna 8 maanden uit België gered bij de fokkers van haar moeder.
Een hoopje ellende was het.. Niet gesocialiseerd, heel angstig en het vertrouwen in zowel mens als dier kwijt.
Bailey is waarschijnlijk toen zij 9 weken was de buitenkennel in verdwenen en wanneer zij er even uit mocht, naast de fysieke/mentale mishandelingen door haar vorige eigenaren, ook nog door een aantal van de andere honden in de roedel gepakt, gezien de vele littekens op haar lichaam toen wij haar ophaalden.
Met de hulp van onze grote vriend Rico, hebben wij een groot deel van dit gedrag kunnen ombuigen en een lief en dankbaar hondje ervoor teruggekregen.
Helaas mocht ons meisje niet oud worden en hebben wij met veel verdriet Bailey op 06-12-2019 moeten laten gaan.

Op 11 april 2016 is mijn kennelnaam “van het Roxxiespark” geregistreerd bij de Raad van Beheer onder nummer: 269404.

Op 23 maart 2017 is mijn wens in vervulling gegaan en is het prachtige nest van Bailey & Rico geboren.
Uit dit nest heb ik Bibi aangehouden.
Bibi, uitgekozen door haar moeder, heeft nogal wat pech in haar leven gehad, waarbij zij op de leeftijd van 4 & 6 maanden haar hamstring heeft ingescheurd. Helaas heeft deze hardnekkige blessure nogal wat schade aangericht aan haar onderrug, heupen en achterhand, maar wat ben ik ontzettend trots op/en blij met mijn meisje!
Op 11 februari 2021 is het tweede Roxxiespark-nest geboren, dankzij Belle of Bailey van het Roxxiespark en haar eigenaren.
Uit dit nest heb ik Isa aangehouden.
Isa is een lebberkontje met een eigen willetje, zij doet mij erg aan haar opa Rico denken.
Al in het nest op 4/5 weken leeftijd kwam haar karakter sterk naar voren en stond zij veelal boven haar 4 broers.
Ik ben heel benieuwd hoe Isa zal uitgroeien, maar ik ben heel blij met mijn ‘cadeautje’.
Met volle teugen geniet ik van mijn prachtige roedel, en ook al mis ik mijn andere meiden enorm, ik ben dankbaar dat zij in mijn leven waren!

Ik heb alles volgens de regels van de Raad van Beheer en de Nederlandse Rottweiler Club (NRC) gedaan.

Rico, Bibi & Isa zijn op dit moment de honden die mijn leven verrijken!

Roxy – Rico – Bibi – Bianca & Bailey

♥ Rottweilers van het Roxxiespark ♥
Isa