Pretecho

Op woensdag 8 maart 2017 heb ik bij Echografischburo Koekeloere een pretecho laten maken van de puppy’s van Bailey & Rico.
Wat een ongelofelijk mooie ervaring was dit om mee te maken!
Op de beelden (live) was het allemaal beter te zien dan op de foto’s, maar WAUW!!
Wij hebben de hartslag van twee puppy’s mogen horen, je kon zien dat een puppy met zijn/haar pootje tegen zijn/haar broertje/zusje aan ging, dat een puppy zijn/haar mondje open deed en vervolgens kwam zijn/haar tongetje naar buiten om vruchtwater te drinken, hebben wij een kontje met staart van een pup gezien en was met veel geluk een teefje te zien.
Er is ook een puppy gemeten en die was al 8,8 cm!
Helaas is er iets misgegaan met het overzetten van het filmpje van de hartslag van een pup op de USB stick en in de middag is de computer gecrasht.
Maandagochtend 13 maart 2017 staat de vervolgafspraak om alsnog de hartslag van een pup te krijgen.

Op maandagochtend 13 maart 2017 hadden wij een vervolgafspraak bij Echografischburo Koekeloere staan, omdat het filmpje van afgelopen woensdag niet meer te redden was.
Een geluk bij een ongeluk, nogmaals mogen “meegluren” in Bailey haar baarmoeder.
Heel bizar was het om te zien, dat de puppy’s in 5 dagen tijd enorm gegroeid waren.
Hadden zij op dag 47 van de dracht nog wel ruimte om zich goed te laten zien op de pretecho en op een “afstand” hun broertje of zusje te plagen, op dag 52 was dat wel heel anders!
De beelden waren wat onduidelijker voor een leek en je kon al veel minder zien van de puppy’s dan 5 dagen ervoor.
Maar evengoed ben ik in het bezit van iets moois! Van verschillende puppy’s hun hartslag op film, puppy’s die aan het drinken zijn en op hun manier aan het “spelen” zijn.
In 5 dagen tijd waren de kleine doerakken zeker 1,2 cm gegroeid. Dus de 10 cm hebben ze gehaald! En er is een hartslag van een puppy gemeten van maar liefst 265 bpm.
Wederom weer intens genoten van deze unieke ervaring.

Heel erg bedankt hiervoor, José Bosman.