Puppy’s

Op 11 februari 2021 zijn Belle of Bailey van het Roxxiespark & Ingo aus der Wildnis II de trotse ouders geworden van 9 puppy’s,
5 reuen en 4 teven.
Helaas hebben 3 teven en 1 reu de geboorte niet mogen overleven. ♥

Week 1 | Week 2 | Week 3 | Week 4
Week 5 | Week 6 | Week 7 | Week 8

De puppy’s zijn bij de Familie Wiechmann in Andijk (N-H) geboren.

Klaus en Ellis Wiechmann, de eigenaren van Belle of Bailey van het Roxxiespark, zijn mijn puppymensen van mijn eerste nest in 2017.
Zij hebben in de zomer van 2019 aangegeven éénmalig een nestje met Belle te willen doen, met mijn hulp, en nadat Belle in twee dagen tijd zowel geslaagd was voor de MAG test en de HD en ED röntgenfoto’s er goed uitzagen, werd het krijgen van een nestje met Belle steeds realistischer.
Nadat Belle op show met 2x een uitmuntend werd beoordeeld, zij naast de HD en ED ook vrij was van JLPP, wij haar op mijn naam hebben laten registreren bij de Raad van Beheer (vanwege mijn persoonsgebonden kennelnaam, zodat de puppy’s van Belle ook ‘van het Roxxiespark’ gaan heten), was Belle er in januari 2020 helemaal klaar voor om in 2021 mama te mogen worden!
Het is geen gebruikelijke constructie, waarbij ik eigenlijk alleen mijn kennelnaam ‘uitleen’, maar enorm dankbaar voor deze mooie kans om nog een keer iets van mijn eigen honden terug te krijgen.
Samen gaan wij dit mooie en bijzondere avontuur aan, waarbij ik met alle liefde help waar ik maar kan.

Wat kunt U van ons verwachten:

Wij vinden het belangrijk dat er een klik is met de aankomende puppy-eigenaren, en dat de nieuwe eigenaren ook een goed gevoel hebben bij ons en de eventuele aanschaf van een Roxxiesparkje.
De puppy’s worden getiterd en groeien op met Carnivoer.
Wij zouden graag zien dat de toekomstige puppy-eigenaren doorgaan met het titeren van hun Roxxiesparkje.