Titerbepaling in 2020/2021/2022

29 augustus 2020

Vandaag is Jay-La van het Roxxiespark getiterd met de nieuwe Rapid test.
Je krijgt dan geen cijfertjes meer te zien over de hoogte van de bescherming, maar positief/negatief.
Jay-La scoorde voor de Parvo (P) en Hondenziekte (D) een positief.
Helaas was de Hepatitis (H) negatief, ondanks de vaccinatie het jaar ervoor (meten is weten!!).
Gelukkig is Jay-La wel voor 3 jaar afgetekend voor de Parvo en Hondenziekte, dus voorlopig is Jay-La dan eindelijk even klaar met titeren (mijn complimenten voor haar eigenaren hiervoor).
De rest van het nest staat gepland voor 2021/2022 om weer te titeren.

Augustus 2022

Alle Roxxiesparkjes van het eerste nest zijn inmiddels weer getiterd en wederom voor 3 jaar afgetekend. Dit betekent dat zij rond hun 8e verjaardag pas weer getiterd hoeven te worden en dat maar op twee, of meer, vaccinaties. Hier doe ik het dus voor! Zo min mogelijk belasting voor het lichaam, dus alleen maar beter voor de gezondheid. METEN IS WETEN!!

Alleen Jazz is de afgelopen 5 jaar niet meer getiterd, en zoals voorspeld van mijn kant: Jazz heeft in maart 2021 Parvo opgelopen en is hier met schade aan de darmen nog redelijk vanaf gekomen.
De toekomst mag nu gaan uitwijzen of Jazz oud mag gaan worden, en wat gun ik haar dat zo!
Jazz haar verdrietige verhaal motiveert mij alleen maar waarom ik zo achter het titeren sta en dat ik mijn uiterste best blijf doen om mijn (toekomstige) puppymensen o.a. hierover te informeren en selecteren.